NYHETER

Kallelse till årsmöte för Moderaterna i Tyresö 2018

Alla medlemmar har i veckan fått denna kallelse i pappersform till sina brevlådor.

Läs mer

Veckans moderat: Chris Helin

Under våren kommer vi att låta er stifta lite närmare bekantskap med namnen på den moderata valsedeln till kommunfullmäktige. Kanske ger det inspiration till vem du ska kryssa? Först ut är Chris Helin.

Läs mer

Valberedningens förslag 2018

Valberedningens förslag till ny styrelse för Moderaterna i Tyresö.

Läs mer

Fler mötesplatser och aktiviteter ska skapas för seniorer

I Tyresö finns ett rikt föreningsliv för seniorer. Men mycket kan bli mer och Alliansen ser nu över hur fler aktiviteter skulle kunna skapas. Detta för att motverka ensamhet och bidra till en mer aktiv fritid och socialt liv längre upp i åren.

Läs mer

Tyresös äldreomsorg blir modernast i Sverige

Moderaterna och Alliansen bygger ut och stärker kvaliteten i äldreomsorgen. Om detta skriver Fredrik Saweståhl och Dick Bengtson i Mitt i Tyresö.

Läs mer

Svar på insändare: “Misströsta inte”

Dick Bengtson svarar åk 6 på Bergfotens skola på deras önskan att få en konstgräsplan.

Läs mer

Valberedningen informerar

Tyresömoderaternas valberedning har påbörjat sitt arbete inför föreningens årsmöte. Vill du komma i kontakt med valberedningen så gäller kontaktuppgifterna nedan.

Läs mer

Initiativ för att begränsa användning av fyrverkerier

Fyrverkerier kan vara vackra och praktfulla, men de kan också vara obehagliga, skrämmande och rena miljöboven. Alliansen tar nu initiativ till en översyn som syftar till att begränsa användningen av pyroteknik i Tyresö.

Läs mer

Rekordmånga vill leda Tyresö med Moderaterna

På ett välbesökt medlemsmöte fastställdes i förra veckan Tyresömoderaternas lista i valet till kommunfullmäktige nästa år. Listan består av hela 55 kandidater, fler än någonsin tidigare. Överst står kommunalrådet Fredrik Saweståhl.

Läs mer

Tyresömoderater toppkandidater till riksdag och landsting

Moderaterna i Tyresö har flera toppkandidater och namn som står på valbar plats i valet till riksdag och landsting nästa år. Bland annat är Tomas Tobé fyra på riksdagslistan för Stockholms län och Fredrik Saweståhl är andranamn på landstingslistan.

Läs mer

Sida 1 av 12 sidor  1 2 3 >  Last ›